Willem

Elke dag is anders

Doordat ik bij mijn vorige werkgever soortgelijk werk deed en in het verleden ook al eens vakantiewerk had gedaan bij ARODO, wist ik al wel wat van het bedrijf toen ik hier bij het team kwam. Ik was al bekend met SolidEdge, dus de overstap naar SolidWorks verliep vlot. Verder was het voornamelijk aandacht besteden aan de manier van werken en natuurlijk het leren kennen van onze machines.

Een werkdag kan er heel verschillend uitzien, maar we werken wel vooral projectmatig. Zo maken we bij de start van een project een opzet aan de hand van de lay-out en order. Daarna werken we alles uit en kan het productieproces beginnen. Soms komen er uit onze montageafdeling nog wel wat vragen die we dan ook van een antwoord voorzien. Soms ben je een ganse dag aan het tekenen en ontwerpen, soms ben je met de functieomschrijving van de machine bezig, enz. Deze afwisseling is leuk!

Ik werk voornamelijk aan projecten met betrekking tot palletizers, rekhoesmachines en big-bag vulmachines. Ik durf toch wel zeggen dat technisch inzicht en een gestructureerde aanpak essentieel zijn voor mijn functie. Uiteraard moet je onze machines ook goed kennen.

Onze machines zijn inzetbaar voor verschillende sectoren. Wij zijn ook internationaal actief, letterlijk over de ganse wereld. Ook dat draagt bij aan de fijne afwisseling in mijn job!

"Een werkdag kan heel afwisselend zijn. Dat is net het leuke eraan!"

Willem Castelijns

Mechanical Project Engineer

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!