Rob

Out of the box

Toen ik naar school ging, zocht ik een bedrijf waar ik zowel kon werken als leren. Ik kreeg een kans bij het bedrijf waar mijn vader werkte. Ik begon met vier dagen werken in combinatie met  een dag naar school. Later werd dit uitgebreid naar vijf dagen werken en twee avonden naar school. ARODO was toen nog een relatief klein bedrijf. Inmiddels zijn we flink gegroeid, net zoals ikzelf. Sinds een aantal jaren werk ik als Service Engineer op onze Service-afdeling.

Mijn werkdag ziet er eigenlijk nooit hetzelfde uit. Nadat ik de service-mailbox heb gecheckt en dringende berichten heb behandeld, start ik met het maken van offertes voor spare parts, onderhoudsbezoeken, enz. Tussendoor krijg ik oproepen van klanten met vragen over storingen, onderdelen of klantbezoeken. Is er ergens een probleem dat niet vanop afstand kan opgelost worden, dan plan ik zo snel mogelijk een technieker in die ter plaatse kan gaan.

Om een probleem op te lossen moet je vaak out of the box kunnen en durven denken. Je moet in de schoenen van de klant kunnen gaan staan. Soms is het echt teamwork en moet je overleggen met collega’s. Stressbestendigheid is een eigenschap die soms meer dan welkom is. Gelukkig heb ik leuke collega’s waar het goed en leuk mee samenwerken is.

Bij ARODO zijn er doorgroeimogelijkheden. Je start in een bepaalde functie en doet na een tijd misschien iets helemaal anders. Toch blijf je heel concreet met machinebouw bezig. Dat maakt het allemaal heel erg boeiend.

"Om een probleem op te lossen moet je vaak out of the box durven denken!"

Rob Graat

Service Engineer

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!