Marc

Een erg goede werksfeer

Tijdens mijn sollicitatiegesprek, zoveel jaar geleden, kreeg ik een rondleiding in de montagehal. Ik was meteen verkocht bij het zien van alle machines en de techniek die erin zit.  Ik ben in de montageafdeling begonnen om alle machines goed te leren kennen, waarna ik ben doorgegroeid tot allround buitendienstmonteur. Nadien kreeg ik de kans om nog enkele andere functies uit te oefenen. Dat alles heeft me gevormd tot de functie die ik vandaag heb: project support & calculator.

 

Ik help collega’s verder met vragen omtrent de prijs van zowel onderdelen als volledige projecten. Daarnaast zorg ik ook voor de data input en order entry van deze projecten in ons ERP-systeem met bijhorende analyses. Ik hoef niet te vertellen dat gestructureerd kunnen werken en je positief kritisch kunnen opstellen een absolute must zijn. Je dient te beschikken over een goed analytisch denkvermogen. Mijn achtergrond en ervaring als buitendiensttechnieker is natuurlijk ook een groot voordeel!

 

Mijn collega’s en de fijne, vertrouwde werksfeer die ik elke dag opnieuw bij ARODO terugvind, zijn voor mij het allerbelangrijkste. Maar ook de variatie in mijn takenpakket, het vertrouwen dat ik van mijn werkgever krijg en de verantwoordelijkheid die aan ons wordt gegeven mag ik niet vergeten. ARODO heeft ook zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, óók voor mij als Nederlander in Belgische loondienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons uitgebreide cafetariaplan. Er hangt dan ook een erg goede werksfeer bij ARODO. Ik werk inmiddels ruim 25 jaar voor dit prachtige bedrijf en heb hier alle kansen gekregen om mezelf volledig te ontwikkelen. Wanneer je bij ARODO de juiste mentaliteit hebt, dan krijgt een werknemer alle kansen om zijn talenten te ontwikkelen!

"Wanneer je bij Arodo de juiste mentaliteit hebt, dan krijg je alle kansen om je talenten te ontwikkelen."

Marc van Avendonk

Project Support & Calculation

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!