Kristof

Iets met uitdagingen en energie

Na het afwerken van mijn stage en bachelorproef bij ARODO werd er mij een vast contract aangeboden. Tijdens mijn stage had ik al snel door dat er een leuke sfeer bij ARODO heerst. Doordat ik zelf ook van Arendonk afkomstig ben was de keuze snel gemaakt. Ik begon als monteur, zowel binnen- als buitendienst, en maakte al snel de overstap naar onze Service-afdeling. Daar heb ik uiteindelijk de kneepjes van het vak geleerd om later te kunnen doorgroeien naar mijn huidige functie van Project Manager.

Geen enkel project is hetzelfde. Voor elke uitdaging de juiste oplossing kunnen bieden geeft me veel energie. Het is dan ook mijn taak om er samen met de projectgroepen voor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun machine. Het spreekt voor zich dat een goede en duidelijke communicatie hierbij van uiterst belang is.

Mijn collega Bart en ik verdelen de projecten die door onze Sales-afdeling verkocht worden. Het is voor ons belangrijk een overzicht te kunnen houden tussen de verschillende projecten. Daarbij is het essentieel dat we oplossingsgericht denken en communicatief sterk staan. Uiteraard is een goede planning hierbij cruciaal.

Bij ARODO hangt een zeer leuke vibe. En zeker niet onbelangrijk, er worden veel mogelijkheden geboden om werk en privé zo goed en efficiënt mogelijk te combineren.

"Geen enkel project is hetzelfde. Ervoor zorgen dat we voor elke uitdaging de juiste oplossing kunnen bieden geeft me veel energie."

Kristof Van Gorp

Project Manager

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!