Kerensa

Met hart en ziel

Toen ik bij ARODO begon had ik al enige ervaring binnen het bedrijf. Ik had er namelijk als jobstudent gewerkt en nadien ook mijn masterproef gedaan. De werksfeer is top en je kan echt bij iedereen terecht voor vragen en uitleg. Ik kreeg vanaf de eerste dag veel vertrouwen. Zo mocht ik de ontwikkeling van mijn masterproefproject implementeren bij een klant in Denemarken. Ik hoef zeker niet te vertellen welk gevoel dat me gaf!

Ik vind dat ik veel afwisseling heb in mijn job. Samenstellen van programma’s en displays voor nieuwe machines, aanpassingen voorbereiden bij bestaande machines, storingen zoeken en oplossen, testen en proefdraaien van machines, en dit soms ook ter plaatse bij de klant. Er liggen nog behoorlijk wat uitdagingen binnen onze afdeling, maar door de samenhorigheid tussen de collega’s is iedereen heel gemotiveerd om dit aan te pakken naar de toekomst toe.

Als Software Engineer mogen uitdagingen je dan ook niet afschrikken. Ik ben voornamelijk betrokken bij de programmatie van nieuwe palletizers. Maar je mag ook niet bang zijn om in oude programma’s en software aanpassingen te doen. Het is belangrijk dat je afspraken naleeft en bestaande structuren volgt en behoudt. Storingen zoeken en oplossen, je doet het met hart en ziel!

Om af te sluiten wil ik toch zeker even vermelden dat de mensen bij ARODO een grote troef zijn. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten buiten de werkuren. Maar ook het bedrijf zelf biedt iedereen opleidingsmogelijkheden en kansen om je skills te verbeteren. Er is hier veel oog voor het menselijke, we zijn niet zomaar personeel.

"Arodo biedt iedereen opleidingsmogelijkheden en kansen om je skills te verbeteren. Er is hier veel oog voor het menselijke, we zijn niet zomaar personeel."

Kerensa Smits

Software Engineer

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!