Jarno

Bouwen, afstellen, bekabelen, aansluiten en noem maar op

Ondanks mijn studies in Elektrotechniek ben ik altijd werkzaam binnen diverse vormen van machinebouw. Zo ben ik in 2017 bij ARODO terechtgekomen. De grote variatie in machines en daarbij ook in werkzaamheden spraken me heel erg aan. In het begin moet je natuurlijk vertrouwd geraken met de machines, de complexiteit en de manier van werken. Ik heb hier dan ook enorm veel bijgeleerd.

Bij ARODO bouwen we niet aan de lopende band. Soms ben je dagen bezig met de voormontage van een bepaald onderdeel, om vervolgens weken een machine op te bouwen, af te stellen, te bekabelen, elektrisch en pneumatisch aan te sluiten, en noem maar op. Maar net deze afwisseling in werkzaamheden maakt het leuk, samen met een goede sfeer tussen de collega’s.

We werken niet op bepaalde projecten en ook niet in vaste teams, dus je krijgt de kans om echt met iedereen samen te werken. Naast een sterke technische kennis en vaardigheden is het dan ook erg belangrijk dat je goed en graag met anderen samenwerkt. Extra troeven als nauwkeurigheid en leergierigheid maken het plaatje compleet.

ARODO heeft een aantal sterke troeven. Naast een fijne werksfeer beschikken we ook over heel erg goede voorzieningen om je werk uit te voeren. Ik denk hierbij aan speciale hulpmiddelen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, enz. And last but not least, we hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig iets organiseert!

"De afwisseling in werkzaamheden maakt het leuk, samen met een goede sfeer tussen de collega's."

Jarno Simons

Mechanical Assembly Engineer

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!