Jan

Met hart en ziel

Mijn carrière bij ARODO begon op Eersel-kermis. Daar kwam ik een oude buurjongen tegen die destijds verantwoordelijk was voor de elektro-afdeling.  Hij vertelde me dat ARODO nog personeel zocht. Het begin van een heel avontuur, zo blijkt vandaag…

 

Ik ben gestart als monteur en later buitendienstmonteur. Door de sterke groei ben ik na een 4-tal jaar gevraagd om de Service-afdeling uit te bouwen, waarna ik ook werd aangesteld als Service Manager. Opnieuw een 7-tal jaar later kriebelde het om richting Sales te gaan. Daar heb ik me een jaartje ingewerkt als Sales-assistent om daarna verder de Benelux en UK te gaan verkennen als Sales Manager, wat ik vandaag nog steeds – met hart en ziel – doe.

 

Mijn dag zit boordevol met het maken van calculaties en het opmaken en opvolgen van offertes. Uiteraard proberen we deze zoveel mogelijk om te zetten in effectieve orders! Maar ook klant- en beursbezoeken en alle bijhorende administratie hoort erbij. Intern zit ik ook vaak met collega’s samen. We bieden nu eenmaal maatwerk aan, daarom vind ik het belangrijk dat ik kan sparren met mijn collega’s hoe we onze klanten de beste oplossing kunnen aanbieden.

 

In mijn functie moet je oplossingsgericht kunnen denken, maar mijn hands-on ervaring als monteur/technieker geven me een heel vertrouwd gevoel. Dat maakt dat elk vraagstuk een passend antwoord heeft. De diversiteit aan vragen van klanten maakt dat ik – zelfs na 32 jaar – ook nog elke dag bijleer. Dit alles geeft me een tevreden gevoel waardoor ik elke dag vrolijk naar Arodo én onze klanten ga.

 

Bij ARODO krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen, wat ik een enorme troef vind aan onze organisatie. Ze komen er niet vanzelf aanwaaien, je zal er zelf wat voor moeten doen. Maar dat maakt het allemaal spannend, boeiend en leerrijk, niet…?

"Bij Arodo krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen, wat ik een enorme troef vind aan onze organisatie."

Jan van Noort

Sales Manager

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!