Harrie

Investeren in mezelf

Na 10 jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De producten die bij Arodo gemaakt werden (en worden) spraken me erg aan, en ik had de mogelijkheid om op termijn door te groeien tot service technieker. Nu, dat laatste is net wat anders gelopen… Ik kwam terecht in een gezellig, collegiaal familiebedrijf waar tevens leuke activiteiten werden georganiseerd.

Ik begin mijn dag steeds met een bakje koffie en een klein rondje door onze montagehal. Ik vind het erg leuk onze machines te zien groeien in het montageproces. Ik vind het ook belangrijk om te investeren in mezelf. Neem af en toe vrij om leuke dingen te doen, of maak tijd vrij voor een ander. Denk vooral niet in problemen, maar in uitdagingen en oplossingen!

Elke werkdag is anders omdat ik inspeel op verschillende aspecten, ik denk aan vragen of problemen over levertijd, kwaliteit, enz. De basis blijft wel dataverwerking in ons ERP-systeem, maar ook behoorlijk wat forecasting. Ook alles wat te maken heeft met chasseren van artikelen om de productie en service volgens planning te laten verlopen. De operationele werkzaamheden dus.

Een goede Supply Chain Engineer is een collegiaal iemand, een teamplayer die oplossingsgericht en proactief is. Iemand die affiniteit heeft met techniek en goed communiceert. Je krijgt veel in return. Arodo is een bedrijf dat er staat voor haar werknemers, in goede én slechte tijden. Arodo heeft een ‘eigen’ product. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, ook naar andere functies toe. Vrijwel alles is bespreekbaar. Om af te sluiten wil ik graag het volgende nog kwijt: Straal, geniet van je aanwezigheid en blijf vooral jezelf!

"Je krijgt veel in return. Arodo is een bedrijf dat er staat voor haar werknemers, in goede én slechte tijden."

Harrie Hendriks

Supply Chain Engineer

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?