Daan

Passie voor techniek

Ik heb altijd een passie gehad voor techniek en de machines die bij ARODO gemaakt worden zijn erg indrukwekkend, vind ik. Daarom heb ik destijds, na er vakantiewerk gedaan te hebben, ook gekozen voor ARODO als stagebedrijf. Het leek me heel interessant om hieraan mee te werken. Toen ik afstudeerde kreeg ik al snel de kans hiervoor. Er staat een goed team voor je klaar om je te helpen en de nodige tijd en ruimte te geven om ervaring op te bouwen.

Ik ben vaak op buitendienst, zowel binnen- als buitenland. Een werkdag is telkens heel verschillend. Het opstarten van nieuwe machines, ombouwen van bestaande machines, storingen oplossen, maar ook opleidingen geven aan klanten, onderhoud, testen on-site, enz. Ik ben regelmatig alleen weg, maar soms ook met een aantal collega’s. Wanneer ik niet op buitendienst ben, vind je me wellicht in de montagehal in Arendonk. Ook daar is het werk heel gevarieerd, van proefdraaien tot klantspecifieke machines monteren, aansluiten, bekabelen, alles van A tot Z. uiteraard telkens met dezelfde drive, want het geeft veel voldoening als je het resultaat ziet, de werkende machine.

Doordat ik vaak van huis ben moet ik me wel flexibel kunnen opstellen. Zoals ik al zei ben ik ook vaak alleen op de baan, dus zelfstandig kunnen werken is een absolute must. Je moet werk durven aanpakken en uitdagingen durven aangaan. Zo leer je uiteindelijk het meeste. En misschien nog het belangrijkste van allemaal: uiteraard moet je beschikken over behoorlijk wat technisch inzicht.

De sfeer en collega’s zijn echt wel top bij ARODO. Als je een of meerdere weken met elkaar op buitendienst bent, schept dit ook wel een leuke band. Als je iets met techniek hebt en je wil zowel mechanisch sleutelen als programmeren, dan is dit dé topjob!

"Als je iets met techniek hebt en je wil zowel mechanisch sleutelen als programmeren, dan is dit dé topjob!"

Daan Renne

Service Technician

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact op!