Stage lopen bij Arodo

Op zoek naar een boeiende stageplek in een tof team, met een waaier aan leerkansen en zicht op tewerkstelling in een hoogtechnologische omgeving? Dan zit je goed bij Arodo!

Een stage is een belangrijke fase in je school- of vakopleiding. Het is jouw kans om je kennis aan de praktijk te koppelen en jezelf verder te ontwikkelen. Bij Arodo bieden we je alle ondersteuning om meerwaarde te halen uit je stage, in welke functie dan ook.


Waarom stage lopen bij Arodo?

Niet voor niets bouwen wij al meer dan drie decennia lang klantspecifieke verpakkingsoplossingen, zoals zakkenvulmachines, vacuumeerstations, palletisers, rekhoesinstallaties en totale verpakkingslijnen voor de bouw, chemie, food, feed en land- en tuinbouw.

Steeds gedreven door een duurzame visie op mens en maatschappij. Onze machines worden volledig op maat en in eigen beheer geproduceerd, geassembleerd, getest en in bedrijf genomen. Oplossingsgericht, betrouwbaar en toegewijd, zo kennen klanten Arodo. Dankzij onze 24/7 service en toegewijde aanpak genieten we een uitstekende internationale reputatie. Wij werken namelijk wereldwijd. Wees maar gerust dat een stage bij Arodo een bonus is voor je studie en toekomstige carrière.

Wie zoeken wij?

Gedreven talent zien wij graag komen. Bij Arodo kan je stage lopen op verschillende afdelingen, van technisch tot administratief en sales. Monteurs, ingenieurs, elektrotechnici en elektromechanici in opleiding vinden hier ook alles voor een succesvol traject, dus neem zeker contact op.

Wij zijn bovendien officieel erkend voor 'duaal leren' binnen elektrotechniek. Je wordt optimaal begeleid door een mentor binnen Arodo. Kortom, iedereen kan bij ons aankloppen voor stage of duaal leren:

  • Leerlingen beroeps- en vakopleidingen

  • Studenten middelbaar, hogeschool of universiteit

Ben jij de professional van morgen die samen met ons verder aan de toekomst wil bouwen? De sfeer is alvast top, nu is het aan jou. Wie weet wordt Arodo binnenkort ook echt jouw eerste werkplek.

Vragen?

Geef ons een seintje, we helpen je graag verder

Jef Horemans HR Business Partner

jobs@arodo.com

+32 14 67 23 32

CONTACTEER ONS VOOR EEN STAGE
assets::img-gallery-1.jpg
assets::img-gallery-2.jpg
assets::img-gallery-3.jpg
assets::img-gallery-4.jpg

"Als je iets met techniek hebt en je wil zowel mechanisch sleutelen als programmeren, dan is dit dé topjob!"

Daan Renne

Service Technician

Ik wil graag stage lopen bij Arodo

Stuur je aanvraag via onderstaand formulier