Premium Powder Packaging

De specialist in het verpakken van premium poeders

Expertise komt met de jaren. Zo hebben we in 30 jaar tijd een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Onze machines draaien ondertussen in ruim 20 landen wereldwijd: van de Verenigde Staten en Zweden tot en met Israël en India.

ARODO is een gezond en toonaangevend bedrijf, sterk in advies, ontwerp en productie van klantspecifieke verpakkingsmachines voor verschillende sectoren. Gedreven door passie, innovatie en een duurzame visie op mens en maatschappij.

Oplossingsgericht, betrouwbaar en toegewijd. Een 24/7 service en een antwoord voor elk technisch vraagstuk. Zo kennen klanten ons. Het is de basis voor ons internationaal succesverhaal. Om onze ambities toekomstgericht verder uit te bouwen zijn wij vaak op zoek naar nieuwe collega's.

Een warme bedrijfscultuur vol straffe sales, technische en ondersteunende talenten lonkt. Je bent van harte welkom, jij met je hands-on mentaliteit. Initiatief, persoonlijke groei, samenwerking en een liefde voor techniek en topproducten vatten de werksetting een beetje samen. En uiteraard: voor wat hoort wat: flexibele arbeidsvoorwaarden, een uitstekende marktconforme verloning, ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Klaar voor?

“Wie zegt dat werken geen fun kan zijn, guess again!”

Jef Horemans

HR Business Partner
assets::img-gallery-1.jpg
assets::img-gallery-2.jpg
assets::img-gallery-3.jpg
assets::img-gallery-4.jpg

Passie & innovatie

Innoveren is cruciaal om voorop te blijven lopen: voor jou, en dus ook voor ons. Dat vraagt om een sterk innovatiebeleid, een duidelijke technology roadmap en een warme bedrijfscultuur die stimuleert om continu te verbeteren. En een passie voor packaging, dat ook. Voel je het al?

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken?